Over Ons

Wie zijn wij?

Distributeur Xiaomi Nederland

Xiaomi is bekend van onder andere SmartPhones en powerbanks en verkoopt sinds 2016 de Xiaomi M365 elektrische step.

Wie zijn wij?

Van oorsprong importeren wij op grote schaal diverse producten naar Nederlands en de rest van de EU. In oktober 2017 zijn we op de Canton fair Guangzhou (grootste export beurs wereldwijd) in contact gekomen de fabrikant van Xiaomi, waar een exclusieve samenwerking uit tot stand is gekomen.

Alhoewel de Nederlandse wetgeving het nog niet expliciet toestaat, wordt de elektrische step al breed ingezet, zowel zakelijk als particulier. Ook na de verkoop houden we goed contact met onze klanten om ervaringen te kunnen uitwisselen. Inmiddels is hieruit gebleken dat in meer dan een jaar tijd nog geen enkele klant bekeurd is.

In de tussentijd zijn we ook samenwerkingen aangegaan met verschillende gemeenten binnen Nederland. Zij testen met de step om de verkeersdichtheid in de binnenstad te verlagen. Deze gemeenten zijn intern actief bezig om zo snel mogelijk groen licht te krijgen voor de step binnen de stad. Hiervoor is er voortdurend overleg met de minister van infrastructuur en waterstaat om dit proces te bespoedigen.

Kort gezegd wensen wij u veel onbezorgde kilometers, gebaseerd op de vele duizenden kilometers die wij en onze klanten hebben gereden.

Bij vragen of opmerkingen, neem contact met ons op.
Wilt u de step afhalen of een proefrit rijden? Maak dan een afspraak. De koffie staat klaar!

Copyright © 2019, Xiaomi Netherlands

Xiaomi Netherlands

Our INSTAGRAM Profile