Voor ruilen en retourneren gelden de volgende voorwaarden;

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, kunt u deze natuurlijk retourneren. De zichttermijn bedraagt 30 dagen ingaande op de dag van levering. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 30 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen, mits ongebruikt & onbeschadigd, kunt u terug te sturen naar onderstaand retouradres. We zullen de aankoopsom minus eventuele verzendkosten aan u terugstorten.
Indien u een artikel of gehele bestelling retourneert dient u altijd het volledig ingevulde retourformulier en een kopie van uw factuur mee te sturen.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen graag per email aan ons kenbaar maken. Vermeldt u hierbij a.u.b. in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer en de artikelen die u wenst te annuleren, ruilen of retourneren. Let wel op dat u uw bestelling alleen kunt retourneren als deze ongebruikt is.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarmee u uw bestelling heeft betaald. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen 14 werkdagen na retourmelding aan u terugbetaald.

De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Uitsluitend artikelen gekocht bij www.xiaominetherlands.nl kunnen geruild en geretourneerd worden.

Het artikel dient onbeschadigd, ongebruikt én in de originele verpakking teruggestuurd te worden. Wanneer de artikelen door verdergaand gebruik in een slechtere staat verkeren, incompleet, niet in de originele verpakking zijn of met een beschadigde originele verpakking geretourneerd worden, behouden wij ons het recht voor een vergoeding te eisen.

Stuur het artikel of de artikelen altijd goed verpakt terug (in de originele verpakking én netjes ingepakt).

Bewaar altijd het bewijs van afgifte tot u van ons een bevestiging hebt ontvangen dat uw retourzending is ontvangen. Op dit bewijs staan de datum en het bonnummer van uw retourzending.

Als uw bestelling bezorgd is, heeft u 30 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren.